EURO

Tα γκολ στο Γερμανία-Ιταλία

Tα γκολ στο Γερμανία-Ιταλία

Η Γερμανία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στη "μητέρα των μαχών" κόντρα στην Ιταλία χάρη σε πλασέ του Μεσούτ Εζίλ, για να έρθει όμως η ισοφάριση από τον Μπονούτσι με πέναλτι (videos).

Ο Τόμας Μίλερ δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μπουφόν στο 53' με το δυνατό του σουτ μέσα από την περιοχή, όμως 12 λεπτά αργότερα ο Μεσούτ Εζίλ βγήκε νικητής από τη μονομαχία του με τον Ιταλό κίπερ.

Ο Μάριο Γκόμεθ τράβηξε πανέξυπνα πάνω του τρεις Ιταλούς παίκτες και έβγαλε κάθετη πάσα για τον Έκτορ που είχε προωθηθεί, εκείνος "έκοψε" στο ύψος του πέναλτι και ο Μεσούτ Εζίλ νίκησε με πλασέ τον Μπουφόν για το 1-0 και το 20ο του γκολ με τη φανέλα των "πάντσερ".

Η συνέχεια βρήκε τα "πάντσερ" να χάνουν σπουδαία ευκαιρία με τον Μάριο Γκόμεθ για το 2-0 (απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπουφόν) όμως δεν το έκαναν και στο 78' τιμωρήθηκαν. Ο Μπόατενγκ έκανε ένα ανόητο πέναλτι έχοντας απλωμένα και τα δύο του χέρια μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Μπονούτσι ήταν απόλυτα ψύχραιμος από την ασπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Νόιερ (1-1, 4ο γκολ φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο).

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ