EURO

Θρίλερ με τον αδερφό του πρωθυπουργού της Αλβανίας

Θρίλερ με τον αδερφό του πρωθυπουργού της Αλβανίας

Ο Όλσι Ράμα, αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού, συνελήφθη ως υπεύθυνος για τα όσα έγιναν στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και ακολούθησε μεταμεσονύκτιο θρίλερ.

Νέα διάσταση πήρε το θέμα με τα όσα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία. Η αστυνομία της Σερβίας συνέλαβε κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Όλσι Ράμα ο οποίος καθόταν στα επίσημα του σταδίου.

Πρόκειται για τον αδερφό του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η σύλληψη του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε έγγραφο που να αναφέρει την αλβανική του υπηκοότητα. Στη συνέχεια όμως σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σέρβικη τηλεόραση η σύλληψη του έγινε από την αστυνομία της Σερβίας επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνος για το επεισόδιο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν μεταμεσονύχτιες διαβουλεύσεις με τον Όλσι Ράμα να αφήνεται τελικά ελεύθερος τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο αδερφός του πρωθυπουργού πήγε αεροπορικώς στα Τίρανα.

Πάντως την ίδια ώρα ο Υπουργός εσωτερικών της Αλβανίας, Σαιμιρ Ταχίρι, μιλώντας στο "Reuters" δήλωνε άγνοια και έκανε λόγο για φήμες. "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Είναι φήμες" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του.

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για το συμβάν.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ