EURO

Τα συγχαρητήρια των Ζέκα, Σαλίνο, Πάρντο στην Πορτογαλία

Τα συγχαρητήρια των Ζέκα, Σαλίνο, Πάρντο στην Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Ζέκα αποθέωσε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι Σαλίνο, Πάρντο απέδωσαν τα εύσημα στον πρώην συμπαίκτη τους.

Η Πορτογαλία είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης και τα συγχαρητήρια προς την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματούν.

Τρεις παίκτες που αγωνίζονται η έχουν παίξει στην Super League και έχουν άμεση σχέση με την Πορτογαλία απέδωσαν τα εύσημα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Τα συγχαρητήρια των Ζέκα, Σαλίνο, Πάρντο στην Πορτογαλία

Αρχικά ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος στήθηκε μπροστά από την τηλεόραση του για να δει τον τελικό με φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τους συμπατριώτες του απέδωσε τα εύσημα και αποθέωσε τους Έντερ και Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την πατρίδα μου, για το έθνος μας. Πορτογαλία μια σπουδαία ομάδα. Μια λέξη και για τον αρχηγό μας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πόσο τεράστιος είναι. Δεν ξέρω τι να πω, συγχαρητήρια σε όλους τους Πορτογάλους. Έντερ κανείς δεν σε ήθελε στην αποστολή αλλά έγινες ήρωας. Σε ευχαριστώ".

Συγχαρητήρια στην Πορτογαλία αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του Έντερ έδωσε και ο Σαλίνος ποστάροντας μια φωτογραφία από πανηγυρικό στιγμιότυπο μαζί του:

"Συγχαρητήρια στην Πορτογαλία και στον φίλο μου τον Έντερ ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής. Είχα την ευχαρίστηση να παίξω στο πλάι του".

Ενώ και ο Πάρντο που έχει παίξει συμπαίκτης με τον Έντερ στην Μπράγκα έγραψε:

"Συγχαρητήρια στην Πορτογαλία και τον φίλο μου Έντερ".

Photo credits: ACTION IMAGES

Parabéns a Portugal e para o amigo Éder, que estrela! Tive o prazer de jogar ao seu lado!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leandro Salino Do Carmo (@leandrosalino30) στις

Parabéns a Portugal e para meu parceiro o Eder,O tempo de Deus é perfeito !! Congratulations to Portugal and to my partner Eder, the time of God's perfect

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ғᴇʟɪᴘᴇ ᴘᴀʀᴅᴏ (ᴏғɪᴄɪᴀʟ) ♛ (@felipepardo17) στις

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ