EURO

Τα σενάρια πρόκρισης των Νήσων Φερόε

Τα σενάρια πρόκρισης των Νήσων Φερόε
INTIME SPORTS

Ζωντανά έμειναν τα Νησιά Φερόε στην υπόθεση πρόκριση στο Euro 2016 μετά τη νέα νίκη επί της Εθνικής. Δείτε το πρόγραμμα που απομένει αλλά και το δώρο που περιμένουν από την Ελλάδα.

Στην 4η θέση του 6ου ομίλου πέρασαν τα Νησιά Φερόε μετά και τη δεύτερη νίκη απέναντι στην Ελλάδα. Τα χαμόγελα βέβαια μετριάστηκαν λίγο από το "διπλό" της Ουγγαρίας καθώς η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους πέντε βαθμούς. Ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του ομίλου.

Η Ουγγαρία στα δύο επόμενα παιχνίδια παίζει με τις δύο καλύτερες ομάδες, τη Ρουμανία και την Βόρειος Ιρλανδία. Τα Φερόε ελπίζουν να μην νικήσουν οι Μαγυάροι σε κανένα από αυτά, ώστε με νίκη επί της Φινλανδίας να πλησιάσουν και άλλο στην τρίτη θέση. Αν τα καταφέρουν, πάνε στο μεγάλο ντέρμπι στην Ουγγαρία την προτελευταία αγωνιστική.

Το ζητούμενο για τα Νησιά Φερόε είναι τουλάχιστον να μείνουν σε απόσταση δύο βαθμών από την Ουγγαρία μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Σε αυτή την περίπτωση θα περιμένουν το δώρο από την Ελλάδα που υποδέχεται τους Μαγυάρους στο Καραϊσκάκης. Εάν η γαλανόλευκη επικρατήσει, τότε τα Φερόε θα θέλουν νίκη επί της αδιάφορης- λογικά τότε- Ρουμανίας για να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να πάνε σε μπαράζ!

* Το παρόν κείμενο αποτελείπροϊόν μυθοπλασίας. Πρόσωπα,ονόματακαι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική. 'Η μήπως όχι;

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ρουμανία 14 (7-1)

2. Βόρειος Ιρλανδία 13 (8-4)

3. Ουγγαρία 11 (5-3)

4. Νήσοι Φερόε 6 (4-8)

5. Φινλανδία 4 (5-8)

6. Ελλάδα 2 (2-7)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

7η αγωνιστική (4/9)

Ελλάδα - Φινλανδία

Ουγγαρία - Ρουμανία

Νήσοι Φερόε - Βόρειος Ιρλανδία

8η αγωνιστική (7/9)

Ρουμανία - Ελλάδα

Βόρειος Ιρλανδία - Ουγγαρία

Φινλανδία - Νήσοι Φερόε

9η αγωνιστική (8/10)

Βόρειος Ιρλανδία - Ελλάδα

Ουγγαρία - Νήσοι Φερόε

Ρουμανία - Φινλανδία

10η αγωνιστική (11/10)

Ελλάδα - Ουγγαρία

Νήσοι Φερόε - Ρουμανία

Φινλανδία - Βόρειος Ιρλανδία

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ