EURO

Σχεδιάζουν νέα επεισόδια οι Κροάτες οπαδοί

A flare burns after it is set off amongst the Croatia fans.
Οπαδοί Κροατίας EMPICS SPORT

Συνώνυμο της βίας και των επεισοδίων το Euro 2016. Οι Κροάτες οπαδοί ετοιμάζουν νέο "χτύπημα" ενόψει Ισπανίας, όπως έπραξαν στο 2-2 με την Τσεχία. (PHOTO).

Στην αναμέτρηση απέναντι στους Τσέχους, οι Κροάτες οπαδοί έριξαν καπνογόνα και δυναμιτάκια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Εθνική τους ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ. Αυτό είχς ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το ματς, στο 87', ενώ λίγο έλειψε να χτυπήσει σοβαρά ένας άνδρας της ασφάλειας.

Μέλη της ομοσπονδίας της Κροατίας κατηγόρησαν ευθέως την οργάνωση "Torcida Split 1950", η οποία βρίσκεται σε διαμάχη με τον πρόεδρό της, Ζντράβκο Μάμιτς, ο οποίος από τη μεριά του κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων και χαρακτηρίζεται απατεώνας.

Στον λογαριασμό της "Torcida Split 1950", στο facebook, αναρτήθηκε φωτογραφία του σταδίου στο Μπορντό που θα φιλοξενήσει το επόμενο ματς των Κροατών, με την Ισπανία, πάνω στην οποία απεικονίζεται πώς θα οργανωθούν νέα επεισόδια.

Σχεδιάζουν νέα επεισόδια οι Κροάτες οπαδοί

Θα έχουμε μια από τα ίδια στο παιχνίδι της Τρίτης (21/6); Το μόνο βέβαιο είναι πως η Κροατία είναι σε εμφύλιο και φυσικά η "καμπάνα" από την UEFA θα είναι ηχηρή.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ