EURO

Σβάστικα στο χορτάρι στο Κροατία - Ιταλία

Σβάστικα στο χορτάρι στο Κροατία - Ιταλία
© SKY SPORTS 5

Κροάτες ζωγράφισαν μία σβάστικα στον αγωνιστικό χώρο του Πόλιουντ με τους Ιταλούς να προχωρούν σε επίσημη καταγγελία.

Το τι μπορεί να βάλει το μυαλό του καθενός δεν περιγράφεται. Κάποια λαμπρά μυαλά αποφάσισαν να αφήσουν το στίγμα τους στον αγώνα ανάμεσα στην Κροατία με την Ιταλία αφού η αναμέτρηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι, με άγνωστο τρόπο μπήκαν στο γήπεδο και χάραξαν μία σβάστικα στο χορτάρι η οποία δεν ήταν εύκολα ορατή για τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές.

Αντίθετα, από τον τηλεοπτικό φακό ήταν ολοφάνερη όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του άρθρου. Οι Ιταλοί προχώρησαν αμέσως σε επίσημη καταγγελία του συμβάντος με τους Κροάτες να απολογούνται λίγη ώρα μετά.

"Ζητούμε συγγνώμη σε όλους τους θεατές και τους επισκέπτες από την Ιταλία, αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων για το ναζιστικό σύμβολο στο χορτάρι του Πόλιουντ. Είναι ένα σαμποτάζ και μία εγκληματική πράξη που καταδικάζουμε και καλούμε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να βρουν τον ένοχο, ο οποίος ντρόπιασε όχι μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα της Κροατίας, αλλά και όλη τη χώρα. Έχουμε αναφέρει το περιστατικό στην UEFA" ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση των Κροατών.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ