EURO

Στόρκ: "Υπήρξε απογοήτευση όταν μάθαμε το αποτέλεσμα στα Φερόε"

Στόρκ: "Υπήρξε απογοήτευση όταν μάθαμε το αποτέλεσμα στα Φερόε"
INTIME SPORTS

Ο Μπερντ Στόρκ υποστήριξε ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ελλάδα και τόνισε πως οι δυο ομάδες ρίσκαραν πάρα πολύ.

Ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Μπερντ Στόρκ ο οποίος σημείωσε πως το γεγονός ότι έμαθαν στο ημίχρονο το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στη Ρουμανία και τα Νησιά Φερόε έπαιξε τον ρόλο του. Τόσο στο πως διαχειρίστηκε το ματς καθώς ξεκούρασε κάποιους παίκτες ενόψει πλέι οφ ενώ στάθηκε και στην κούραση της ομάδας.

Ποια είναι η άποψη σας για την αναμέτρηση μετά το τελικό 4-3;
"Ήταν ξεκάθαρη κατάσταση πριν τον αγώνα. Δεν ήταν όλα στο χέρι μας επειδή περιμέναμε το αποτέλεσμα του Νησιά Φερόε-Ρουμανία. Εμείς μπήκαμε για να πάρουμε τη νίκη αλλά το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς καθώς δεχτήκαμε ένα γκολ, φτάσαμε στην ισοφάριση στο ημίχρονο μάθαμε το αποτέλεσμα στα Φερόε και υπήρξε απογοήτευση μεγάλη.

Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να προστατέψω κάποιους παίκτες ενόψει και των πλέι οφ και λόγω καρτών. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο τέλος όμως χάσαμε αρκετή από τη δύναμη μας και την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, τα έδωσαν όλα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Ήταν κουρασμένη η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο για αυτό και οι αλλαγές γρήγορα, αλλά και η πτώση στην απόδοση της ομάδας;
"Έπρεπε να προστατέψω την ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές μου μετά από ένα δύσκολο και κοπιαστικό παιχνίδι κόντρα στα Φερόε. Τον Τζούτζακ, τον Γκερά όλους τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να χάσω σημαντικούς παίκτες ενόψει των πλέι οφ και φυσικά να δω κάποιους άλλους παίκτες. Πρέπει να πω κάποια καλά λόγια για την ομάδα μου. Ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση όταν ανέλαβα και κάναμε όλοι από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο του τιμ μια τεράστια προσπάθεια για να προκριθούμε και τους τους αξίζουν συγχαρητήρια και κοιτάμε την επόμενη πρόκριση".

Δεν θεωρείτε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση;
"Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ήταν ανοιχτό παιχνίδι και οι δυο ομάδες, ρίσκαραν πάρα πολύ για να πάρουν τη νίκη. Μείναμε από δυνάμεις λόγω του ότι κάναμε μια υπέρ προσπάθεια στα Φερόε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας και θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ισοπαλία".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ