EURO

Σταθόπουλος: "Γερμανία ή Γαλλία φαβορί για τελικό"

Σταθόπουλος: "Γερμανία ή Γαλλία φαβορί για τελικό"
Σταθόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Νίκο Συριώδη για το Euro και την Εθνική ομάδα. (AUDIO).

Ο Στάθης Σταθόπουλος μίλησε:

Για το αγωνιστικό επίπεδο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: “Λόγω της περιόδου που διεξάγεται το τουρνουά, δεν μπορούμε να δούμε όλες τις ομάδες να παίζουν με δυνατό ρυθμό. Υπάρχουν ομάδες που έπαιξαν με ενθουσιασμό, όπως η Αλβανία και ομάδες όπως η Ουαλία που ξαφνικά δημιουργήθηκε ένας στόχος γι΄ αυτή. Δεν μπορούμε να δούμε κάτι διαφορετικό σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε σχέση με όσα βλέπουμε από τις ομάδες στα εθνικά πρωταθλήματα. Τα διαφορετικά που είδαμε είναι όσα εξωαγωνιστικά συνέβησαν με τα επεισόδια και το ότι η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων δεν είναι αυτή που θα έπρεπε”.

Για τις προβλέψεις του για τις αναμετρήσεις Ισπανία – Ιταλία και Αγγλία – Ισλανδία: “Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Η Ιταλία παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά στο τρίτο δεν ήταν καλή, λόγω του ροτέισιον που έκανε. Η Ισπανία από την άλλη, είναι μια καλή ομάδα. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Όποια όμως από τις δύο ομάδες κι αν περάσει, θα αντιμετωπίσει την Γερμανία που σήμερα ήταν εκπληκτική. Από το άλλο παιχνίδι, φαβορί είναι η Αγγλία και αν δεν προκριθεί θα πρόκειται για αποτυχία. Και η Ισλανδία πάντως έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο”.

Για την ομάδα που θεωρεί ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο: “Υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου θεωρώ ότι είναι η Γερμανία και η Γαλλία, αν και μόνο μία από τις δύο θα φτάσει στον τελικό. Από τον άλλο όμιλο όλα είναι ανοιχτά”.

Για την Εθνική ομάδα: “Πρέπει να δούμε πως θα συγκροτηθεί εν τέλει η ομάδα. Απ΄όταν ανέλαβε ο νέος προπονητής αυτό δεν το έχουμε δει. Με τους πολλούς ξένους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, δεν δίνεται οι δυνατότητα στους Έλληνες να αγωνίζονται όσο πρέπει και αυτό έχει επιπτώσεις και στην Εθνική. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα βγει μια φουρνιά κεντροεπιθετικών ποδοσφαιριστών, που θα αγωνιστούν στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, θα αγωνιστούν στην Ευρώπη και θα αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζεται να να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα”.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ