EURO

"Σόου" Σεμπάστιαν Φέτελ πριν το Γερμανία-Ιταλία!

"Σόου" Σεμπάστιαν Φέτελ πριν το Γερμανία-Ιταλία!

Ρεπόρτερ ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού θέλησε να κάνει δώρο στον Σεμπάστιαν Φέτελ μία φανέλα της εθνικής Ιταλίας και ο Γερμανός πιλότος της Formula 1 όχι μόνο αρνήθηκε αλλά θέλησε να πικάρει τους φανς της "σκουάντρα ατζούρα". Δείτε το VIDEO!

Απίστευτο περισταστικό έλαβε χώρα στο φινάλε των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Grand Prix στην Αυστρία, με πρωταγωνιστές τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή στη F1 Σεμπάστιαν Φέτελ και την Φεντερίκα Μαζολίν, ρεπόρτερ του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Sky", που τον πλησίασε να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις.

Και αυτό γιατί πέρα από την προσπάθειά της να του πάρει συνέντευξη, η Ιταλίδα ρεπόρτερ θέλησε να του κάνει δώρο και μία φανέλα της εθνικής Ιταλίας, ενόψει της μεγάλης μάχης της "σκουάντρα ατζούρα" με την Γερμανία σε λίγες ώρες στο Μπορντό, για τα ημιτελικά του Euro 2016.

"Είναι ένα δώρο για τα αυριανά σου γενέθλια (την Κυριακή, 3/7, ο Φέτελ συμπληρώνει 29 χρόνια ζωής). Εάν χάσετε, αύριο θα τη φορέσεις, του είπε η ρεπόρτερ, με τον Γερμανό πιλότο να μη δέχεται όμως το δώρο και να της απαντάει με την εξής φράση: "Κράτησέ την εσύ, θα σε βοηθήσει για να στεγνώσεις τα δάκρυά σου".

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μάχη στο ποδόσφαιρο μεταξύ της Ιταλίας και της Γερμανίας ανεβάζει την ένταση και τα πάθη...

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ