EURO

Σάντος: "Θέλω να λένε τα ίδια και όταν θα έχουμε το τρόπαιο"

Σάντος: "Θέλω να λένε τα ίδια και όταν θα έχουμε το τρόπαιο"

Η Γαλλία είναι το φαβορί, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά είναι σίγουρος πως η Πορτογαλία θα κατακτήσει το Euro 2016. Θέλει μάλιστα ο κόσμος να συνεχίσει να λέει πως νικούν χωρίς να το αξίζουν οι Πορτογάλοι, ακόμη και όταν θα φεύγουν με το τρόπαιο!

Σίγουρος για την επιτυχία της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2016 εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη τύπου, με τον άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ελλάδος να τονίζει: "Είναι ο πρώτος τελικός μεταξύ Πορτογαλίας και Γαλλίας και είμαι σίγουρος πως η Πορτογαλία θα γράψει ιστορία αύριο. Αυτή η ομάδα πάντα είχε αυτοπεποίθηση. Η Γαλλία είναι το φαβορί, αλλά άλλο ποιος είναι φαβορί και άλλο ποιος θα νικήσει".

Για να ακολουθήσει τρομερή ατάκα του Σάντος: "Θέλω οι Γάλλοι να συνεχίσουν να λένε πως η Πορτογαλία κερδίζει χωρίς να το αξίζει, να συνεχίσουν να το λένε ενώ εμείς θα φεύγουμε με το τρόπαιο".

"Είμαστε ομάδα με ένα μείγμα νέων ταλαντούχων παικτών και έμπειρων, μείγμα που μας έχει έχει φτάσει εδώ και νομίζω πως έχουμε ότι πρέπει για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε".

"Η Γαλλία έδειξε την ποιότητά της κόντρα στην Γερμανία, σεβάστηκαν τον αντίπαλό τους και κέρδισαν με το στυλ τους. Δε νομίζω πως η Γαλλία θα έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και κόντρα σε μας. Νομίζω πως βγουν πιο δυναμικά και θα μας προσπαθήσουμε να μας πιέσουν".

"Είναι ματς μεταξύ σπουδαίων ομάδων. Η δουλειά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, στην στρατηγική μας και στο να βρούμε τρόπο να πάρουμε το ματς".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ