EURO

Σάντος: "Έλαβα περισσότερα μηνύματα από Έλληνες"

A view of the action between Portugal and Wales during their UEFA Euro 2016 Semi-final match
A view of the action between Portugal and Wales during their UEFA Euro 2016 Semi-final match GETTY IMAGES

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μίλησε για τον "όρκο" που έδωσε πριν από δύο χρόνια στη Γαλλία, κάνοντας ειδική αναφορά στη χώρα μας και στα μηνύματα που έλαβε από Έλληνες.

Η εθνική Πορτογαλίας νίκησε με 2-0 αυτή της Ουαλίας και είναι στον τελικό του Euro 2016. Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για "τελικούς που δεν παίζονται, αλλά κερδίζονται", αρνούμενος να επιλέξει τον αντίπαλο που επιθυμεί.

"Πάνε δύο χρόνια από τότε που ήμουν στη Γαλλία, στο πρώτο μου ματς και ορκιστήκαμε ότι θα πηγαίναμε μέχρι αυτή την ημέρα, τη 10η Ιούλη. Αυτή την υπόσχεση την επαναλάβαμε στην αρχή της φάσης και τώρα. Δημιουργήσαμε ένα γκρουπ πολύ δυνατό, ρεαλιστικό, με συναίσθηση των ικανοτήτων μας. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Πορτογαλία. Δεν είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου, αλλά αυτή η ομάδα αποτελείται από φανταστικό πνεύμα. Οι τελικοί δεν παίζονται, κερδίζονται.

Πιστεύω στους παίκτες μου κι αυτοί πιστεύουν σε εμένα. Θα δούμε εάν ο Πέπε προλάβει τον τελικό. Δεν είναι ώρα να επιλέξω, Γαλλία ή Γερμανία

Στο κινητό μου έλαβα περισσότερα συγχαρητήρια μηνύματα από Έλληνες παρά από Πορτογάλους. Είναι καλό να δίνεις χαρά στους Πορτογάλους, αλλά και στους Έλληνες και τους ευχαριστώ".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ