EURO

Σάντος: "Μπορούμε να γίνουμε Πρωταθλητές Ευρώπης"

Σάντος: "Μπορούμε να γίνουμε Πρωταθλητές Ευρώπης"

Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιτυχία της ομάδας του και πιστεύει στην κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Γαλλίας. Ποιο ήταν το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Περιχαρής και ανακουφισμένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του προημιτελικού με την Πολωνία που κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι υπέρ της Πορτογαλίας, που πήρε την πρόκριση για την 4άδα του Euro.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ιβήρων στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες άντεξαν στην πίεση, παρά το γεγονός ότι μόλις από το 2' βρέθηκαν πίσω στο σκορ και εξέφρασε την άποψη πως αν μείνουν όλοι ενωμένοι, στο τέλος μπορούν να σηκώσουν το τρόπαιο.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά πρέπει να διορθωθούμε σε κάποια πράγματα, κυρίως τακτικά. Έχει όμως προσωπικότητα αυτή η ομάδα και μόνο έτσι μπορεί να αντέξει σε τέτοια πίεση.

Από τον Ρενάτο ζήτησα να αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται και πήγε καλά, σημειώνοντας και ένα γκολ. Όσο θα είμαστε ενωμένοι, θα δίνουμε τα πάντα για να φέρουμε τη χαρά στους Πορτογάλους και μπορούμε να γίνουμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε ακόμα μία μάχη μέχρι τον τελικό", είπε ο Σάντος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε με τη σειρά του:

"Νικήσαμε δίκαια. Εγώ δεν σκόραρα, αλλά το έκανε ο Ρενάτο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν μας έχουν χαρίσει τίποτα και τώρα βρισκόμαστε στην 4άδα".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ