EURO

Σάντος: "Καλύτερα άσχημα και στο Euro, παρά όμορφα και σπίτι μου"

Σάντος: "Καλύτερα άσχημα και στο Euro, παρά όμορφα και σπίτι μου"

Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η εθνική Πορτογαλίας δεν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε ότι προτιμά να παίζει άσχημα και να κατακτήσει το Euro 2016, παρά όμορφα και να είναι σπίτι του.

Μπορεί, όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος, η εθνική Πορτογαλίας να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο - άλλωστε σε 5 ματς έχει ισάριθμες ισοπαλίες (στην κανονική διάρκεια) και καμία νίκη - αλλά είναι στα ημιτελικά του Euro 2016. O ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο ντας κίνας", Φερνάντο Σάντος, δε χάνει τη συγκέντρωσή του στον στόχο κι εξήγησε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους ότι "καλύτερα άσχημα και στο Euro, παρά όμορφα και σπίτι μου".

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν είμαι άσχημος ή όμορφος. Με ενδιαφέρει να πάω στον τελικό και να τον κερδίσω. Εάν θα ήθελα να είμαι όμορφος; Αλλά ανάμεσα στο να είμαι όμορφα και στο σπίτι μου κι άσχημα κι εδώ, προτιμώ να είμαι άσχημα.

Είναι νορμάλ ομάδες όπως οι εθνικές Ουαλίας και Ισλανδίας να θεωρούνται "όμορφες ομάδες" ή όπως αλλιώς εσείς (σ.σ δημοσιογράφοι) θέλετε να τις ονομάσετε, γιατί κανείς δεν περίμενε ότι θα φθάσουν έως εδώ. Θα αισθανόμουν άβολα εάν ήμουν στο σπίτι μου και μου έλεγαν ότι η Πορτογαλία είναι στο σπίτι της, ενώ θα έπρεπε να συνεχίζει στο Euro. Έχουμε ένα στόχο, παλεύουμε γι' αυτόν. Αυτό, μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστο για τους άλλους", υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη συνέντευξη Τύπου.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ