EURO

Σάντος: "Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια"

Σάντος: "Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια"

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως οι Πορτογάλοι κατέκτησαν το Euro 2016 διότι ήταν απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια, ενώ νωρίτερα είχε ευχαριστήσει όλους τους και μάλιστα μιλώντας ελληνικά (video)

Αφού κατέκτησε το Euro 2016 με την Πορτογαλία, ο Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησε τους Έλληνες σε δηλώσεις του και μάλιστα μιλώντας ελληνικά. "Σε όλους τους Έλληνες, ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα είναι στην καρδιά μου", τόνισε μιλώντας στην κάμερα, λίγο πριν την συνέντευξη τύπου.

Αργότερα, στην συνέντευξη τύπου, πήγε με χαρτί και ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη, ενώ εμείς θυμίζουμε πως όταν πριν δύο χρόνια είχε αναλάβει την θέση του ομοσπονδιακού, είχε ξεκάθαρα πει στόχος είναι κατάκτηση του Euro 2016.

"Πάντα έλεγα πως είμαστε ομάδα. Ποτέ δεν έκρυψα της σκέψεις μου, πάντα έλεγα στους παίκτες μου τι έχω στο μυαλό μου. Πάντα τους έλεγα πως έχουμε το ταλέντο, απλά πρέπει να παλέψουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας, να τρέξουμε περισσότερο από αυτούς και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από αυτούς".

"Έχουμε φανταστική ομάδα. Πάντα πίστευαν αυτό που τους είχα πει: πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια".

"Όπου πηγαίναμε υπήρχαν Πορτογάλοι φίλαθλοι. Μας εμψύχωναν. Είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα των παικτών. Ο αρχηγός μας έκανε τρομερή προσπάθεια. Έχει φοβερό ομαδικό πνεύμα. Δύο φορές προσπάθησε να επιστρέψει στον αγώνα, ενώ ήταν αποδυτήρια και στον πάγκο πολύ σημαντικός για μας. Πίστεψε, όπως και εγώ. Απόψε ήταν η νύχτα μας".

Σάντος: "Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια"
Σάντος: "Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια"
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ