EURO

Ρονάλντο: "Περίμενα από το 2004"

Ρονάλντο: "Περίμενα από το 2004"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως είχε ζητήσει το 2004 και την ήττα από την Ελλάδα μία ακόμη ευκαιρία από τον Θεό, τελικά του την έδωσε και έγραψε ιστορία για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, όπως ο ίδιος τόνισε

Περίμενε 12 χρόνια μετά τα δάκρυα στον τελικό του Euro 2004, έπειτα από την ήττα από την Ελλάδα, είχε ζητήσει δεύτερη ευκαιρία από τον Θεό και τελικά έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακτώντας το Euro 2016 με την Πορτογαλία στο Παρίσι.

"Είμαι τόσο χαρούμενος, πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που ήθελα πολύ καιρό τώρα, από το 2004", τόνισε ο CR7 και συνέχισε: "Είχα ζητήσει από τον Θεό να μου δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ο πορτογαλικός λαός το άξιζε, οι παίκτες μας το άξιζαν".

"Για μένα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τραυματίστηκα στα πρώτα λεπτά. Πάντα όμως πίστευα σε αυτούς τους παίκτες. Έχουν την ποιότητα, την ικανότητα, μαζί με την στρατηγική του προπονητή, για να νικήσουν".

"Είναι μία από ευτυχέστερες στιγμές της καριέρας μου. Πάντα έλεγα πως θέλω να κερδίσω τρόπαιο με την εθνική ομάδα και να γράψω ιστορία. Και το έκανα. Δόξα τον Θεό, τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ