EURO

Ρονάλντο: "Με πονάει να βλέπω τον Μέσι να κλαίει"

Ρονάλντο: "Με πονάει να βλέπω τον Μέσι να κλαίει"
© MATT WEST / BPI

Η αντιπαλότητα έδωσε τη θέση της στη συναδελφική αλληλεγγύη, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραδέχεται ότι τον πόνεσε η εικόνα του Λιονέλ Μέσι να κλαίει μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario.

Η εικόνα του Λιονέλ Μέσι να κλαίει, μην μπορώντας να πιστέψει ότι αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε κι ότι η Αργεντινή έχασε ακόμη έναν τελικό (Copa America Centenario), συγκλονίζει ακόμη τη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του εκδήλωσε τη συναδελφική του αλληλεγγύη προς τον μεγάλο του αντίπαλο (αγωνιστικά), Λιονέλ Μέσι, καλώντας τον να αναθεωρήσει την απόφασή του να σταματήσει από την "αλμπισελέστε" σε ηλικία μόλις 29 ετών και να επιστρέψει σύντομα.

"Πήρε μια σκληρή απόφαση κι ο κόσμος πρέπει να την καταλάβει. Δεν είναι συνηθισμένος στις ήττες και τις απογοητεύσεις, ούτε να έρχεται δεύτερος. Το να χάνεις ένα πέναλτι δεν σε κάνει κακό παίκτη. Με πονάει να βλέπω τον Μέσι στα δάκρυα και ελπίζω να επιστρέψει στην εθνική του (σ.σ Αργεντινής) γιατί τον χρειάζεται", υποστήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ