EURO

Πριμ 1.000.000 ευρώ από Ράμα σε εθνική Αλβανίας!

Πριμ 1.000.000 ευρώ από Ράμα σε εθνική Αλβανίας!

Η Αλβανία νίκησε 1-0 τη Ρουμανία και ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα, ανακοίνωσε την καταβολή πριμ ύψους 1.000.000 ευρώ ανεξαρτήτως εάν τελικά η εθνική ομάδα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το γκολ του Αρμάντο Σαντίκου έδωσε στην Αλβανία μια ιστορική νίκη επί της Ρουμανίας και παράλληλα διατήρησε τις ελπίδες της γειτονικής χώρας για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2016. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πολλοί Αλβανοί βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους των Τιράνων για να πανηγυρίσουν το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα, ανακοίνωσε ότι για τη νίκη αυτή θα καταβληθεί στην εθνική ομάδα πριμ ύψους 1.000.000 ευρώ, ανεξαρτήτως δηλαδή από το εάν θα καταφέρουν οι παίκτες του Ντε Μπιάζι να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι το οποίο δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς.

"Το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού ενέκρινε την καταβολή 1.000.000 ευρώ ως πριμ στην εθνική ομάδα, όπως αυτό θα συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του 2016", αναφέρει η ανακοίνωση. Ο Αλβανός πρωθυπουργός είναι ποδοσφαιρόφιλος, με την καταβολή του ανωτέρω ποσού ως πριμ να είναι κεντρικό θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ