EURO

Ποιον θέλετε για αντίπαλο του Ρονάλντο στους "16";

Ποιον θέλετε για αντίπαλο του Ρονάλντο στους "16";

Εννέα ομάδες είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της Πορτογαλίας στην φάση των "16" του Euro 2016. Ποια θέλετε να βρεθεί στον δρόμο των Ιβήρων, αν βέβαια περάσουν και εκείνοι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης;

Η Πορτογαλία έχει δυσκολέψει αρκετά την προσπάθεια της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2016 μετά τις ισοπαλίες με την Ισλανδία (1-1) και την Αυστρία (0-0) στις δυο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.

Βέβαια, οι Ίβηρες ακόμα κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού σε περίπτωση νίκης με την Ουγγαρία εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους "16". Είναι φαβορί, έχουν την ποιότητα για να τα καταφέρουν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους.

Αυτή την στιγμή, υπάρχουν εννέα ομάδες που μπορούν να βρεθούν στο διάβα τους είτε βγουν πρώτοι είτε δεύτεροι είτε τρίτοι στο γκρουπ τους. Είναι αλήθεια πως καμία ομάδα δεν θα ήθελε να ανταμώσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και αν παραμένει ακόμα σε αφλογιστία.

Το Sport24.gr... πασάρει την μπάλα στους αναγνώστες του και ζητάει την γνώμη τους για το ποια ομάδα θα ήθελαν να δουν απέναντι από την Πορτογαλία στους "16". Ορισμένες εξ αυτών, είναι πάρα πολύ δυνατές και αναμένεται μεγάλη μάχη.

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πραγματικός Ρονάλντο;

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ