EURO

Περίεργη ποινή της UEFA για το Σερβία-Αλβανία

Περίεργη ποινή της UEFA για το Σερβία-Αλβανία

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε τις τιμωρίες για Σερβία και Αλβανία, ακυρώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση! Δείτε αναλυτικά την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ανακοινώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA η απόφαση για την τύχη του αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η αλβανική ομοσπονδία κρίθηκε υπεύθυνη για την διακοπή της αναμέτρησης καθώς οι παίκτες της αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι το ματς κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της Σερβίας. Ωστόσο η UEFA αποφάσισε να αφαιρέσει 3 βαθμούς από τους Σέρβους στη βαθμολογία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους! Ενώ η Σερβία θα δώσει τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα της χωρίς κόσμο.

Ουσιαστικά με αυτή την απόφαση η UEFA θεωρεί ότι αυτό το ματς δεν έγινε ποτέ! Κανένας βαθμός για την Αλβανία που το χάνει με 3-0, κανένας βαθμός και για τη Σερβία μετά το -3. Επιπροσθέτως επέβαλε σε κάθε ομοσπονδία πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Η ποινή είναι εφέσιμη ενώ ήδη οι νομικοί της αλβανικής ομοσπονδίας την χαρακτήρισαν ως "απόφαση-παρωδία". Οργή επικρατεί και στη σερβική πλευρά.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ