EURO

Πελέ: "Υπερήφανος που είμαι Ιταλός"

Πελέ: "Υπερήφανος που είμαι Ιταλός"

Ο Γκρατσιάνο Πελέ, εκ των μοιραίων για την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι, έκανε λόγο για λυπητερό επίλογο στο Euro 2016 αλλά αποθέωσε την "σκουάντρα ατζούρα" τονίζοντας ότι αποτελείται από 23 λιοντάρια.

Ο προημιτελικός του Euro 2016 απέναντι στην Γερμανία κέρασε φαρμάκι τους Ιταλούς αφού χάθηκε η πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι (6-5 τα "πάντσερ") και ένας από αυτούς που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό το παιχνίδι θα είναι ο Γκρατσιάνο Πελέ.

Η κοπέλα του Πελέ τον βρίζει μετά το χαμένο πέναλτι!

Και αυτό γιατί ο φορ της Σαουθάμπτον φόρεσε το μανδύα του μοιραίου στη ρωσική ρουλέτα, με τα mind games που επιχείρησε απέναντι στον Νόιερ την ώρα της εκτέλεσης (του έκανε νόημα πως θα εκτελέσει αλά... Πανένκα) να μην αποδίδουν και να στέλνει τη μπάλα άουτ!

Ο ίδιος δεν θέλησε πάντως να κάνει αναφορά στο χαμένο τετ α τετ με τον Γερμανό κίπερ και μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει:

Πελέ: "Υπερήφανος που είμαι Ιταλός"

"Παρά τον λυπητερό επίλογο, θα κουβαλώ για πάντα την ανάμνηση ενός φανταστικού γκρουπ, ενός γκρουπ 23 λιονταριών. Που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, μέχρι σήμερα βοηθούσε ο ένας τον άλλο στα καλά και στα άσχημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γεμάτο από αξέχαστες στιγμές τόσο θετικές όσο και αρνητικές, αλλά είναι το ομορφότερο άθλημα στον κόσμο. ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Και ευχαριστώ σε ένα ολόκληρο έθνος που μας υποστήριξε μέχρι την τελευταία ανάσα ή δάκρυ αυτού του τουρνουά, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΙΤΑΛΟΣ".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ