EURO

"Πάρτι" στις εξέδρες και στο πούλμαν οι Βορειοϊρλανδοί

"Πάρτι" στις εξέδρες και στο πούλμαν οι Βορειοϊρλανδοί

Οι φίλαθλοι της Βόρειας Ιρλανδίας έμειναν να πανηγυρίζουν στις εξέδρες μετά το ματς με την Γερμανία, παρά την ήττα με 1-0, ενώ στο πούλμαν οι παίκτες πανηγύρισαν την είδηση της πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης (VIDEOS).

Δεν έχουν την καλύτερη ομάδα, ξέρουν ότι κάπου θα μπει... φρένο στην πορεία τους, αλλά θα το ζήσουν μέχρι τέλους. Γι' αυτό άλλωστε και έχουν ξεχωρίσει ως τώρα σε αυτό το Euro οι Βορειοϊρλανδοί, διότι εκπέμπουν υγεία και το βγάζουν παντού.

Στις εξέδρες στήνουν ένα ατελείωτο "πάρτι" σε κάθε αγώνα, στους δρόμους χαίρονται όσο κανείς άλλος και δεν μπλέκουν ποτέ σε φασαρίες, ενώ η ομάδα τους κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τις "16" καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία και την ήττα με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκόμεθ, έμειναν στις εξέδρες να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν. Εκείνη την στιγμή, δεν ήξεραν ότι θα περνούσαν στον επόμενο γύρο, αλλά αυτοί είχαν ζήσει ήδη κάτι πολύ μεγάλο.

Οι παίκτες έμαθαν αργότερα ότι το "ταξίδι" δεν επρόκειτο να λάβει πρόωρα τέλος και πανηγύρισαν στο πούλμαν μόλις πληροφορήθηκαν ότι είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ