VIRAL

"Πάρτι" στις εξέδρες για την Ιταλία από την Lady... Zaza!

"Πάρτι" στις εξέδρες για την Ιταλία από την Lady... Zaza!

Η σύντροφος του Σιμόνε Τζάτζα έζησε από κοντά τον θρίαμβο της Ιταλίας απέναντι στην Ισπανία και ανέβασε πανηγυρικό video στο φινάλε του αγώνα. Δίπλα της στις εξέδρες η "κολλητή" της, που ήταν στενοχωρημένος ελέω... Μοράτα. Διαβάστε το story.

H Ιταλία δεν γοήτευσε μόνο εντός αγωνιστικού χώρου το απόγευμα της Δευτέρας, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να κυριαρχεί έναντι αυτής της Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (2-0), αλλά και στις εξέδρες του "Stade de France", με την Κιάρα Μπιάζι να κλέβει την παράσταση.

Διαβάστε το κείμενο του Larry για την Κιάρα Μπιάζι.

Το έτερον ήμισυ του Σιμόνε Τζάτζα ήταν λίγα μέτρα μακριά από τον ιταλικό πάγκο και έζησε με ένταση το παιχνίδι ενώ στο φινάλε ανέβασε ένα video όπου περιλαμβάνει και πλάνα από τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Κόντε και των ποδοσφαιριστών του.

Το εντυπωσιακό είναι πως δίπλα της στις εξέδρες ήταν η "κολλητή" φίλη της, Αλίτσε Καμπέλο (αμφότερες μοντέλα), που όμως δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένη αφού η χαρά της εθνικης ομάδας της χώρας της σήμανε ταυτόχρονα στενοχώρια για τον αγαπημένο της: τον φορ της Ισπανίας, Άλβαρο Μοράτα!

FRATELLI D'ITALIA #ForzaAzzurri #euro2016 #paris #beitalian

A photo posted by Chiara Biasi (@chiarabiasi) on

con questi due qui ️ #ForzaAzzurri #euro2016 #paris

A photo posted by Chiara Biasi (@chiarabiasi) on

#ForzaAzzurri #euro2016 #paris

A photo posted by Chiara Biasi (@chiarabiasi) on

#euro2016

A photo posted by Francesco Lopapa (@francescolopapa) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ