EURO

Ορεξάτος ενόψει Ελλάδας ο Μαγκένις

Ορεξάτος ενόψει Ελλάδας ο Μαγκένις

Ο Τζος Μαγκένις, ο οποίος θα πάρει την θέση του Κάιλ Λάφερτι στην επίθεση της Βόρειας Ιρλανδίας απέναντι στην Εθνική μας, θέλει να πετύχει γκολ στο ματς της Πέμπτης (8/10, 21:45) στο Μπέλφαστ.

Για το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα το βράδυ της Πέμπτης (8/10, 21:45) στο Μπέλφαστ μίλησε ο Τζος Μαγκένις, ο οποίος θα πάρει την θέση του τιμωρημένου, Κάιλ Λάφερτι, στην επίθεση της Βόρειας Ιρλανδίας και έδειξε τις διαθέσεις του για να σκοράρει απέναντι στην γαλανόλευκη.

"Είναι τεράστιας σημασίας παιχνίδι, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση για να πάρουμε αυτήν την νίκη και την πρόκριση Αυτή είναι όμως η δουλειά μας. Υπάρχει πίεση καθημερινά. Αν δεν μπορείς να τη σηκώσεις, τότε δεν θα έπρεπε να είσαι ποδοσφαιριστής κατά τη γνώμη μου", είπε ο 25χρονος επιθετικός της Κιλμάρνοκ και συνέχισε:

"Το να πετύχεις ένα γκολ σε ένα τέτοιο ματς, είναι αυτό που ονειρεύεσαι από παιδί, ελπίζοντας να αγωνιστείς με την εθνική σου ομάδα. Όσο περισσότερο είμαι σε αυτό το περιβάλλον, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχω και το όνειρό μου είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Κάθε φορά που είμαι με την ομάδα σκέφτομαι πως θα είναι αν μπω αλλαγή και πετύχω ένα νικητήριο γκολ.

Η ομάδα είναι σαφώς πιο σημαντική από τον καθένα, αλλά αυτό είναι πάντα στο μυαλό σου, γιατί η πρόκριση είναι αυτό που έχει σημασία στο τέλος. Αν έρθει η ευκαιρία κόντρα στην Ελλάδα, είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ