EURO

Οπαδοί της Ουαλίας... μπέρδεψαν πόλεις, χώρες, γήπεδα

Οπαδοί της Ουαλίας... μπέρδεψαν πόλεις, χώρες, γήπεδα

Δυο οπαδοί της Ουαλίας αποφάσισαν να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς τη συνάντηση με την Αγγλία (22.00). Κίνησαν λοιπόν, για την πόλη Lens. Μόνο που έκαναν τις κρατήσεις τους σε αυτή της Ελβετίας!

Tην απόσταση από την πόλη Lens της Ελβετίας στην ομώνυμη που υπάρχει στη Γαλλία, δεν την λες και ένα τσιγάρο δρόμο. Είναι 775.1 χιλιόμετρα και με αυτοκίνητο χρειάζεσαι 7 ώρες και 28 ώρες για να καλύψεις τη διαδρομή.

Όλα αυτά βέβαια, ήταν ψιλά γράμματα για δυο φιλάθλους της Ουαλίας που αποφάσισαν να ταξιδέχουν στο Lens για να δουν το ματς με την Αγγλία (Δευτέρα 20/6), αλλά... έκλεισαν ξενοδοχείο στο Lens της Ελβετίας, στην τιμή των 300 ευρώ.

Οπαδοί της Ουαλίας... μπέρδεψαν πόλεις, χώρες, γήπεδα


Πάνω η Lens της Γαλλίας και κάτω της Ελβετίας

Μετά κατάλαβαν και το λάθος που έχουν κάνει και αποτάθηκαν στη Football Supporters' Federation (FSF) μήπως και γίνει κάτι και σωθούν. Ο κύριος που τους υποδέχθηκε στη βάση της ομοσπονδίας, λέγεται Vince Alm και όπως είπε στο BBC "κρατήθηκα για να μη γελάσω". Τελικά, οι δυο φαν αναγκάστηκαν να βρουν ένα δωμάτιο στη Lille, χάνοντας τα 300 ευρώ που είχαν προκαταβάλει στο ξενοδοχείο της Ελβετίας "και ο ένας τα έριχνε στον άλλον για το λάθος. Εμείς προσπαθούσαμε να μείνουμε σοβαροί, γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο να χάνεις 300 ευρώ".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ