EURO

Όλσεν: "Επιθετικός διεθνούς φήμης ο Μπεργκ"

Όλσεν: "Επιθετικός διεθνούς φήμης ο Μπεργκ"

Ο Μόρτεν Όλσεν μίλησε για την εθνική ομάδα της Σουηδίας και εστίασε στον Μάρκους Μπεργκ, αντί για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Στον 5ο όμιλο του Euro 2016 συμμετέχει η Σουηδία, μαζί με την Ιταλία, την Ιρλανδία και το Βέλγιο και η βελγική ιστοσελίδα "voetbalkrant" απευθύνθηκε στον Μόρτεν Όλσεν, τον επί 15ετία ομοσπονδιακό προπονητή της Δανίας, για να ζητήσει την άποψη του για την πατρίδα του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Όλσεν αιφνιδίασε, αφού δεν εστίασε στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά στον επιθετικό του Παναθηναϊκού, εγκωμιάζοντας τον αφειδώς.

"Όλοι μιλάνε για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όμως ως παρτενέρ του αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, ο Μάρκους Μπεργκ" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Όλσεν.

Έπειτα, εξήγησε ότι "είναι ένας επιθετικός με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά προς τον Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος αποσπά την προσοχή των αμυντικών και κινείται εκτός περιοχής και ο Μπεργκ βρίσκει χώρους για να δράσει".

Καταλήγοντας, σχολίασε: "Προσθέστε στο συνδυασμό αυτό την εκτελεστική δεινότητα και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι σκοράρει ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ