EURO

Ολάντ: "Κατακτήσατε τις καρδιές των Γάλλων"

Ολάντ: "Κατακτήσατε τις καρδιές των Γάλλων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εμφανή την απογοήτευση στα πρόσωπά τους μετά την απώλεια του Euro, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και οι Γάλλοι διεθνείς επισκέφτηκαν το προεδρικό μέγαρο όπου τους περίμενε ο Φρανσουά Ολάντ.

Το φινάλε δεν ήταν γλυκό και παραμυθένιο όπως το λαχταρούσαν. Η Γαλλία ηττήθηκε από την Πορτογαλία (0-1) στον τελικό του Euro 2016 που έλαβε χώρα στο "Stade de France" το βράδυ της Κυριακής και έχασε την ευκαιρία να σηκώσει για 3η φορά στην ιστορία της το ευρωπαϊκό τρόπαιο, με αποτέλεσμα η επίσκεψη τη Δευτέρα της γαλλικής αποστολής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ να μην γίνεται μέσα στο καλύτερο δυνατό κλίμα.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας (FFF), Ναταλέ Γκραέτ, ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ και ο αρχηγός της ομάδας Ούγκο Λορίς, με τον Φρανσουά Ολάντ να δίνει σε όλους το χέρι και να έχει μερικά λόγια παρηγοριάς για να τους ανεβάσει το ηθικό.

Ολάντ: "Κατακτήσατε τις καρδιές των Γάλλων"

"Κατακτήσατε τις καρδιές των Γάλλλων", ήταν το μήνυμα του Ολάντ στα Ιλίσια Πεδία", ενώ ο Υπουργός Αθλητικού της χώρας Πατρίκ Κανέρ τόνισε πως "η ομάδα έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο".

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντίλ Ραμί δήλωσε στους δημοσιογράφους λίγο πριν το ραντεβού με τον Ολάντ: "Θέλαμε να κατακτήσουμε τη δόξα και να φέρουμε το κύπελλο στον γαλλικό λαό. Κρίμα, είναι λυπηρό αυτό που έγινε αλλά οφείλουμε να αποδεχτούμε την ήττα".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ