EURO

Οι Κροάτες "τα χώνουν" στην Πορτογαλία!

Οι Κροάτες "τα χώνουν" στην Πορτογαλία!

Ο αποκλεισμός στη φάση των "16" σκόρπισε τεράστια απογοήτευση στην Κροατία, με τους περισσότερους παίκτες της να εξαπολύουν καρφιά για τον τρόπο που έπαιξε η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος για να φτάσει στη νίκη.

Ένα γκολ του Ρικάρντο Κουαρέσμα στο 117' (με κεφαλιά, μετά από απόκρουση του Σούμπασιτς σε κοντινό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο) ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο ματς της Κροατίας με την Πορτογαλία και έστειλε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στα προημιτελικά του Euro 2016 και τους Κροάτες σπίτι τους, γεγονός ωστόσο που δεν άρεσε καθόλου στους Βαλκάνιους.

Απόδειξη οι δηλώσεις που έκαναν λίγο μετά τον αποκλεισμό, με τους Μόντριτς, Ράκιτιτς, Τσόρλουκα και Βίντα να είναι στο ίδιο μήκος κύματος κάνοντας λόγο για άδικο αποτέλεσμα και αποκλεισμό της καλύτερης ομάδας.

"Συμφωνήσαμε όλοι ότι η καλύτερη ομάδα πήγε σπίτι της. Παίξαμε καλά σε όλο το τουρνουά και δεν αξίζαμε να μείνουμε εκτός. Κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και εκείνοι σκόραραν και νίκησαν με μία τυχερή αντεπίθεση", τόνισε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, ενώ εκείνος της Μπαρτσελόνα, Ίβαν Ράκιτιτς, δήλωσε οργισμένος:

Οι Κροάτες "τα χώνουν" στην Πορτογαλία!

"Ούτε εκείνοι έχουν ιδέα πώς σκόραραν! Αν τους ρωτήσετε πώς σκόραραν, πιθανότατα να μην ξέρουν! Λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο, όμως μερικές φορές είναι το πιο ηλίθιο πράγμα στον κόσμο! Αυτό έγινε σήμερα επειδή είναι απίστευτο ότι πηγαίνει σπίτι η καλύτερη ομάδα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα πράγματα εξελίσσονται εις βάρος μας, πού είναι η δικαιοσύνη; Παίξαμε σπουδαία σε όλο το τουρνουά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε σπίτι".

Οι Κροάτες "τα χώνουν" στην Πορτογαλία!

Ο Βέντραν Τσόρλουκα ήταν ακόμα πιο αιχμηρός στις τοποθετήσεις του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι "η Πορτογαλία είναι πιο αδύναμη ομάδα σε σύγκριση με την Τουρκία και την Τσεχία που είχαμε στον όμιλο", ενώ ο Ντόμαγκο Βίντα, που θα μπορούσε να γίνει ήρωας για την ομάδα του αν είχε σκοράρει σε κάποια από τις δύο κεφαλιές του πριν το γκολ του Κουαρέσμα, είπε:

"Ο Θεός δεν ήθελε να περάσουμε. Στη φάση του γκολ έβλεπα τη μπάλα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτασε στον Ρονάλντο, έπειτα έγινε το σουτ που απέκρουσε ο Σούμπασιτς και ο Κουαρέσμα πήρε το ριμπάουντ. Έτσι ήταν γραπτό να συμβεί. Υπήρχαν πολλά δάκρυα στα αποδυτήρια επειδή όλοι ξέρουμε πως ήμασταν καλύτεροι".

Δείτε τις σούπερ προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ