EURO

Οι Ισλανδοί προσφέρουν σόου με φάλαινες στους Άγγλους παίκτες

Οι Ισλανδοί προσφέρουν σόου με φάλαινες στους Άγγλους παίκτες
Φάλαινα

Οι Ισλανδοί όχι μόνο δεν αγχώνονται ενόψει του αγώνα με την Αγγλία στους "16" του Euro, αλλά το ρίχνουν και στην πλάκα. Προσφέρουν στους Βρετανούς παίκτες, "που θα χάσουν", δωρεάν διακοπές στο Husavik, όπου θα δουν σόου με φάλαινες.

Τη Δευτέρα (27/6) η Αγγλία τίθεται αντιμέτωπη με την Ισλανδία στους "16" του Euro 2016. Σε αντίθεση με τους Βρετανούς, οι παίκτες των Λαρς Λάγκερμπεκ και Χέιμιρ Χάλγκριμσον δεν έχουν το παραμικρό άγχος. Άλλωστε και μόνο η πρόκριση στις νοκ άουτ αναμετρήσεις θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα οι Ισλανδοί το 'χουν ρίξει στο χιούμορ. Μια ιστιοπλοϊκή εταιρεία διακοπών προσφέρει στους Άγγλους δωρεάν διακοπές στο Husavik, όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σόου με φάλαινες. Αυτό μετά την... επικείμενη ήττα τους, όπως υποστηρίζουν.

Οι Ισλανδοί προσφέρουν σόου με φάλαινες στους Άγγλους παίκτες

Ο μάνατζερ της εταιρείας, Gudbjartur Jonsson, πόζαρε κρατώντας 23 εισιτήρια (όσοι και οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της Αγγλίας -και κάθε ομάδας φυσικά- στο Euro, λέγοντας: " Οι καημένοι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούν να επιστρέψουν εύκολα στη χώρα τους μετά την ήττα. Οι οπαδοί θα είναι θυμωμένοι, αφού θα έχουν χάσει από μια χώρα 300.000 κατοίκων. Για αυτό τους προσφέρουμε μια ήρεμη, γαλήνια μέρα σε μια μικρή πόλη".

Ο μέσος της Εθνικής ομάδας, Γκίλφι Σίγκουρντσον, είπε: "Δεν έχουμε κανένα άγχος και καμία πίεση. Είμαστε μια μικρή χώρα και κανείς δεν περίμενε ότι θα πετύχουμε αυτό που πετύχαμε...".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ