EURO

Οι 11άδες του τελικού, Πορτογαλία - Γαλλία

Οι 11άδες του τελικού, Πορτογαλία - Γαλλία

Ο Ντεσάμπ παρέταξε την Γαλλία στον τελικό του Euro 2016 όπως ακριβώς και κόντρα σε Ισλανδία & Γερμανία, ενώ ο Φερνάντο Σάντος ξεκινά με 2 αλλαγές, καθώς επέστρεψαν οι Πέπε και Ουίλιαμ Καρβάλιο

Ο Πέπε είναι στην 11άδα της Πορτογαλίας, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκινά κόντρα στην Γαλλία στον τελικό του Euro 2016.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή για τον Φερνάντο Σάντος σε σχέση με τον ημιτελικό με την Ουαλία, καθώς επέστρεψε από τιμωρία ο Ουίλιαμ Καρβάλιο και είναι στο αρχικό σχήμα, με τον Ντανίλο Περέιρα να επιστρέφει στον πάγκο.

Όσον αφορά στην Γαλλία, ίδια 11άδα επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ με τον προημιτελικό κόντρα στην Ισλανδία και τον ημιτελικό κόντρα στην Γερμανία. Ουμτιτί δίπλα στον Κοσιελνί, στον πάγκο ο Καντέ έτσι παίζει ο Πογκμπά δίπλα στον Ματουιντί, ο Μουσά Σισοκό δεξιά, ο Παγέτ αριστερά και ο Γκριεζμάν πίσω από τον Ζιρού.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Άντριεν Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Ρενάτο Σάντσες, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά, Ουμτιτί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Ματουιντί, Μουσά Σισοκό, Παγέτ, Γκριεζμάν, Ζιρού.

Οι 11άδες του τελικού, Πορτογαλία - Γαλλία
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ