EURO

Ο Will Grigg έφτασε μέχρι την Καλιφόρνια!

Ο Will Grigg έφτασε μέχρι την Καλιφόρνια!

Οι Βορειοϊρλανδοί και το "Will Grigg's on fire" σύνορα δεν γνωρίζουν. Η χάρη τους έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ και μια Καλιφορνέζα που ένιωσε πραγματικά... terrified!

Παραφράζοντας τους στίχους του τραγουδιού "Freed from desire", ο Sean Kennedy δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα δημιουργούσε την... παράνοια του Euro 2016.

Το "Will Grigg's on fire" κυριολεκτικά τα "σπάει" και έχει γίνει χωρίς καμία αμφιβολία το μεγάλο hit στους δρόμους, τα μπαρ και τις εξέδρες των γαλλικών γηπέδων.

Οι Βορειοϊρλανδοί δίνουν ρεσιτάλ με το τραγούδι για τον φορ της εθνικής τους ομάδας και η χάρη τους πέρασε όχι μόνο τα σύνορα της χώρας αλλά έφτασε μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ένας θεός ξέρει πως, αλλά είναι αλήθεια. Μάρτυρας η Καλιφορνέζα Petra Fyde. Tι έκαναν οι τρομεροί Βορειοϊρλανδοί; Έκαναν λογοπαίγνιο το όνομα της και το "κόλλησαν" στο "Will Grigg's on fire". Ο στίχος λοιπόν από "Will Grigg's on fire, your defence is terrified..." έγινε "Will Grigg's on fire, your defence is Petra Fyde"!

Το όνομα της ανυποψίαστης Καλιφορνέζας "κολλάει γάντι" στην λέξη petrified που χρησιμοποιείται στην αγγλική όταν κάποιος είναι τόσο τρομαγμένος που δεν μπορεί να κουνηθεί από τον φόβο του.

Η Petra Fyde λοιπόν άρχισε να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα στο inbox της στο facebook που απλά της έγραφαν "Will Grigg's on fire, your defence is Petra Fyde", χωρίς φυσικά η ίδια να έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται. Εξέφρασε τον προβληματισμό της στη σελίδα της ζητώντας βοήθεια για να καταλάβει... Τα like ξεπέρασαν τα 14000 και οι κοινοποιήσεις έφτασαν κοντά τις 6000!

Μάλιστα το... θύμα της ιστορίας έκανε tag έναν φίλο της γράφοντας του "ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!", για να της απαντήσει μετά από ώρες "Είναι ποδόσφαιρο, είναι απλά ποδόσφαιρο!!!!".

Ο Will Grigg έφτασε μέχρι την Καλιφόρνια!

"Τι στον π...ο; Will Grigg... με τρομοκρατείτε! Αγαπώ τους Βρετανούς αλλά γαμώτο! Τι στον διάολο συμβαίνει στο facebook μου;".

Ο Will Grigg έφτασε μέχρι την Καλιφόρνια!
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ