EURO

Ο Τσάτσιτς στον πάγκο της Κροατίας

Ο Τσάτσιτς στον πάγκο της Κροατίας

Με τον Άντε Τσάτσιτς στον πάγκο της θα συνεχίσει η εθνική ομάδα της Κροατίας στην προκριματική φάση του EURO 2016 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Και το όνομα αυτού, Άντε Τσάτσιτς. Ο λόγος για τον αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της εθνικής Κροατίας, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στα υπόλοιπα ματς των προκριματικών του EURO 2016, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018. Βοηθοί του θα είναι οι Γιόσιπ Σίμουνιτς και Άντε Μίσε.

"Ο Τσάτσιτς προσελήφθη ομόφωνα με τριετές συμβόλαιο έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις εντός του εκτελεστικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Δεν θα ήταν δίκαιο θα κάτσει στον πάγκο μόνο για δύο παιχνίδια", δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νταβόρ Σούκερ και συνέχισε:

"Αξίζει τη θέση αυτή, μετράει 220 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία και έχει μεγάλη εμπειρία με τις Ντινάμο και Μάριμπορ. Έχω μιλήσει ήδη με τους παίκτες, μερικοί έχουν συνεργαστεί μαζί του και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει καλά στο θέμα προπονητή και αυτό ελπίζω ότι θα συνεχιστεί"

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ