EURO

Ο Σούκερ απέλυσε τον Κόβατς

Ο Σούκερ απέλυσε τον Κόβατς

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας, Ντάβορ Σούκερ, απέλυσε τον Νίκο Κόβατς και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή

Η Κροατία δεν πέτυχε ούτε γκολ στις αναμετρήσεις με Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία, έτσι έπεσε στην 3η θέση του 8ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016, κάτι που έφερε την απόλυση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική ηγεσία.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας, Ντάβορ Σούκερ, ανακοίνωσε πως το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τον τερματισμό του συμβολαίου του Νίκο Κόβατς και του επιτελείου του, θα εξεταστούν οι περιπτώσεις των υποψηφίων αντικαταστατών του και στο συμβούλιο της 21ης Σεπτεμβρίου θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει.

Τα ΜΜΕ στην Κροατία αναφέρουν πως φαβορί για νέος ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο προπονητής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Άντε Τσάτσιτς. Θυμίζουμε πως η Λοκομοτίβα είναι η ομάδα που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ πέρσι ο Τσάτσιτς ήταν στον πάγκο της Σλάβεν Μπέλουπο.

Στο Αζερμπαϊτζάν η Κροατία για την 7η αγωνιστική έπαθε... Γκαμπάλα, μένοντας στο 0-0, ενώ για την 8η αγωνιστική ηττήθηκε 0-2 στη Νορβηγία, η οποία την προσπέρασε (στην κορυφή είναι η Ιταλία).

Θυμίζουμε πως οι δύο πρώτοι πάνε απευθείας στα τελικά του EURO 2016, όπως και ο καλύτερος τρίτος. Η Κροατία μπορεί να είναι ο καλύτερος τρίτος, αν όχι, θα πρέπει να παίξει μπαράζ για πρόκριση.

Ο Σούκερ απέλυσε τον Κόβατς
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ