EURO

Ο Πύργος του Άιφελ στα χρώματα της Ιταλίας

Ο Πύργος του Άιφελ στα χρώματα της Ιταλίας

Η Ιταλία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2016 θριαμβεύοντας με 2-0 επί της Ισπανίας στο "Stade de France" και το Παρίσι τίμησε την "σκουάντρα ατζούρα" βάφοντας πράσινο, λευκό και κόκκινο τον Πύργο του Άιφελ (φωτογραφία).

Η Ισπανία δεν θα κατακτήσει το Euro για τρίτη διαδοχική φορά καθώς έπεσε πάνω στην εκπληκτική Ιταλία του Αντόνιο Κόντε, η οποία ήταν καλύτερη από τους Ίβηρες στο χορτάρι του "Stade de France" το απόγευμα της Δευτέρας και με σκόρερ του Κιελίνι και Πελέ πήρε το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης.

Αυτή μάλιστα η επιτυχία των "ατζούρι" γιορτάστηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο Παρίσι, με τους διοργανωτές να συνηθίζουν να "χρωματίζουν" τον Πύργο του Άιφελ ανάλογα τις επιτυχίες κάθε ομάδας στη διοργάνωση και έτσι να αποφασίζουν τη Δευτέρα να του δώσουν χρώμα πράσινο, λευκό και κόκκινο: τα χρώματα της εθνικής Ιταλίας.

"Ζήτω η Ιταλία, οι Ιταλοί οπαδοί ήταν οι καλύτεροι και φωτίζονται αυτό το βράδυ", ήταν το μήνυμα που ανέβηκε στο Twitter από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τον λογαριασμό του Πύργου του Άιφελ στα social media, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ