EURO

Ο πορτογαλικός Τύπος "καρφώνει" Κριστιάνο

PARIS, FRANCE - JUNE 18: Cristiano Ronaldo of Portugal reacts after missing a penalty during the UEFA EURO 2016 Group F match between Portugal and Austria at Parc des Princes on June 18, 2016 in Paris, France.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
PARIS, FRANCE - JUNE 18: Cristiano Ronaldo of Portugal reacts after missing a penalty during the UEFA EURO 2016 Group F match between Portugal and Austria at Parc des Princes on June 18, 2016 in Paris, France. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images) GETTY IMAGES

Η εθνική Πορτογαλίας δέχεται δριμύτατη κριτική από τον Τύπο της χώρας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής, καθώς φιγουράρει σε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής. (φωτογραφίες)

Με αιχμηρά πρωτοσέλιδα υποδέχθηκε ο πορτογαλικός Τύπος την επομένη της ισοπαλίας της εθνικής ομάδας της χώρας, απέναντι σε αυτή της Αυστρίας. Κοινός τόπος και των τριών μεγάλων εφημερίδων της χώρας της Ιβηρικής, η φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο στις πρώτες τους σελίδες για το πέναλτι που έχασε κι όχι μόνο. Δείτε αναλυτικά.

Α Bola: "Κανείς δεν αποτυγχάνει όπως εμείς"

Σκληρή είναι η "A Bola" με το κυριακάτικο πρωτοσέλιδό της. "Περισσότερα από 23 χτυπήματα και τίποτα. Δεύτερη ισοπαλία για την Πορτογαλία, δεύτερή φορά με περισσότερες ευκαιρίες σε ένα ευρωπαϊκό ματς, μετά από τις 27 απέναντι στην Ισλανδία".

Ο πορτογαλικός Τύπος "καρφώνει" Κριστιάνο

Record: "Αποτύχαμε"

Η έτερη εφημερίδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Record, έχει κι αυτή ως κεντρική φωτογραφία στην πρώτη της σελίδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον τίτλο: "Αποτύχαμε". Σημειώνει δε, για τον άσο της Ρεάλ ότι "είχε τη νίκη στα πόδια του στο 79ο λεπτό".

Ο πορτογαλικός Τύπος "καρφώνει" Κριστιάνο

O Jogo: "Καυτό σίδερο"

Και στο Πόρτο, η κριτική για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της εθνικής ομάδας είναι δριμύτατη με φωτογραφία τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε απογοήτευση να πιάνει το κεφάλι του και δηλώσεις του: "Το κακό δεν διαρκεί πολύ, πρέπει να το πιστέψουμε". Ο τίτλος είναι σύνθεση δύο λέξεων. "Καυτό σίδερο". Σίδερο για τα δοκάρια των Νανί και Κριστιάνο Ρονάλντο και καυτό γιατί πλέον η Πορτογαλία είναι ως να πατά σε "αναμμένα κάρβουνα".

Ο πορτογαλικός Τύπος "καρφώνει" Κριστιάνο
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ