EURO

Ο Ντελ Μπόσκε "κάρφωσε" τον Κασίγιας

Ο Ντελ Μπόσκε "κάρφωσε" τον Κασίγιας

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αποκάλυψε πως έστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε όλους τους παίκτες του μετά την ανακοίνωσή του πως φεύγει από την εθνική Ισπανίας, εκτός από τον Ίκερ Κασίγιας. Διαβάστε το λόγο.

Λίγο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είχε δίλημμα για το ποιον εκ των Ντε Χέα ή Κασίγιας θα επέλεγε για τη θέση του Νο 1 κάτω από την εστία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να προτιμάει τελικά τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να σκορπίζει απογοήτευση σε αυτόν της Πόρτο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ισπανό εκλέκτορα, ο Κασίγιας κράτησε... μούτρα στον προπονητή καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας της "φούρια ρόχα" στο τουρνουά και για αυτό το λόγο ήταν ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στο πλαίσιο της αποχώρησής του από την εθνική ομάδα.

"Με τους συμπαίκτες του ήταν εντάξει, όμως με το προπονητικό επιτελείο, η συμπεριφορά του δεν ήταν καλή, Ο θυμός του είχε κατευθυνόταν πάνω μας.

Για αυτό το λόγο ήταν και ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν έστειλα ευχαριστήρια επιστολή", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο πρωταθλητής κόσμου (2010) και Ευρώπης (2012) με την Ισπανία, για να προσθέσει:

Ο Ντελ Μπόσκε "κάρφωσε" τον Κασίγιας

"Το σίγουρο είναι ότι πληγώθηκε και δυσαρεστήθηκε από μένα και το καταλαβαίνω αυτό. Πιστεύει ότι πράξαμε λάθος.

Θα πρέπει όμως να είμαστε υπερήφανοι για έναν παίκτη που έχει 167 παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Δεν νομίζω ότι τρία ή τέσσερα παιχνίδια θα βλάψουν την υστεροφημία του.

Ο Κασίγιας δεν με απογοήτευσε. Έχω μεγάλο θαυμασμό για εκείνον. Τον ξέρω από τότε που ήταν εννέα χρόνων".

SPECIAL OFFERS ΑΠΟ ΤΑ FOOTSHIRTS: ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ T-SHIRTS ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ