EURO

Ο Καντονά τραγουδάει το "Will Grigg's on Fire"!

Ο Καντονά τραγουδάει το "Will Grigg's on Fire"!

Οι οπαδοί της Βόρειας Ιρλανδίας έχουν μετατρέψει το "Will Grigg's on Fire" ως το απόλυτο καλοκαιρινό hit και ο Ερίκ Καντονά δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να το τραγουδήσει. Απολαύστε τον σε video!

Όχι μόνο κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από δεκαετίες αναμονής, όχι μόνο μπόρεσε να περάσει τους ομίλους και να δηλώνει "παρούσα" στα νοκ-άουτ ματς της φάσης των "16" (αντιμετωπίζει απόψε την Πολωνία), αλλά η Βόρεια Ιρλανδία έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης στα γήπεδα της Γαλλίας ελέω τω οπαδών της.

Για να είμαστε πιο ακριβείς εξαιτιάς των... τρελών οπαδών της, που έχουν μετατρέψει σε τραγούδι του καλοκαιριού το "Will Grigg's on Fire" προς τιμήν του επιθετικού της ομάδας Will Grigg (όλα ξεκίνησαν όταν ο φαν της Γουίγκαν, Sean Kennedy, είχε την έμπνευση να πάρει το τραγούδι "Freed from desire" του '96 και να το κάνει... "Will Grigg's on Fire"), με την φρενίτιδα αναφορικά με το συγκεκριμένο άσμα να εξαπλώνεται.

Ο Καντονά τραγουδάει το "Will Grigg's on Fire"!

Ο τελευταίος μάλιστα που... ζήλεψε και θέλησε να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες ερμηνεύοντας το τραγούδι που πωρώνει τους Βορειοιρλανδούς ήταν ο Ερίκ Καντονά, ο οποίος φρόντισε να δώσει μία μοναδική παράσταση σε ένα τηλεοπτικό πλατό. Δείτε τον "King Eric" να τραγουδάει με πάθος το "Will Grigg's on Fire":

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ FOOTSHIRTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΡΙΚ!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ