EURO

"Ο Ινιέστα τα πέναλτι"

"Ο Ινιέστα τα πέναλτι"
Ινιέστα

Ολόκληρος ντόρος έγινε στην Ισπανία με αφορμή τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στο ματς του Euro με την Κροατία. Έτσι, τον λόγο πήρε ο... λαός και ψήφισε Αντρές Ινιέστα! (VIDEOS).

Ο Σέρχιο Ράμος δεν κατέστη εφικτό να νικήσει τον Σούμπασιτς στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τον Κροατία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2016. Η "Marca" έδωσε τον λόγο στον λαό και διενήργησε γκάλοπ σχετικά με το ποιος πρέπει να εκτελεί τα πέναλτι στη "φούρια ρόχα".

Άλλωστε δεν έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στα 4 από τα τελευταία 7 πέναλτι που εκτέλεσε σε Euro (δεν συμπεριλαμβάνονται εκείνα που έχουν χτυπηθεί στη ρωσική ρουλέτα, μετά τη λήξη της παράτασης). "Εκλεκτός" από τον κόσμο της Ισπανίας, λοιπόν, ο Αντρές Ινιέστα.

Ο χαφ της Μπαρτσελόνα έλαβε ποσοστό 40,52%, μπροστά από Σεσκ Φάμπρεγκας (18,54%) και Νταβίντ Σίλβα (11,72%). Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ινιέστα μία μόνο φορά έχει εκτελέσει πέναλτι στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, σε παιχνίδι κόντρα στη Σλοβακία, όταν είχε νικήσει τον Κόζατσικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ