EURO

Ο Φερνάντο Σάντος "ζωγράφισε" ξανά

Ο Φερνάντο Σάντος "ζωγράφισε" ξανά

Ο Φερνάντο Σάντος, πριν την προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας, συγκέντρωσε τους παίκτες του στον χώρο του κέντρου και τους έβαλε να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 12 νεκρών προσφύγων που έγιναν πρώτο θέμα παγκοσμίως.

Την ποιότητα της προσωπικότητας του Φερνάντο Σάντος, την γνωρίζουμε από πρώτο χέρι στην Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που όπου βρεθεί και όπου σταθεί, στάζει μέλι για την χώρα μας και έχει αποδείξει ότι η σκέψη του πάει πέρα από τα στενά όρια του αθλητισμού, τον οποίο υπηρετεί εδώ και χρόνια.

Είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά και εκπληκτικός άνθρωπος, κάτι που έδειξε ξανά με την κίνηση που έκανε πριν την προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας. Ο ίδιος, με την σύμφωνη γνώμη των παικτών του, κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 12 νεκρών προσφύγων που προσπάθησαν να έρθουν στην Ευρώπη και να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή.

Οι άνθρωποι αυτοί προσπάθησαν να περάσουν τις ακτές της Μικράς Ασίας, να φτάσουν στην Ελλάδα και από εκεί να πάνε προς την Κεντρική Ευρώπη. Δεν έφτασαν ποτέ...

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα στη σελίδα του στο Facebook: "Κανείς στην εθνική ομάδα δεν είναι αδιάφορος για το πρόβλημα των προσφύγων στην Ευρώπη. Η σκέψη μας είναι μαζί τους".

No one at the National Team is indifferent to the Europe’s refuggee crisis and to the shocking images spread by the media. All our thoughts are with those people.

Posted by Cristiano Ronaldo onThursday, September 3, 2015


TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ