EURO

Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας απειλή για το Euro 2016

Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας απειλή για το Euro 2016

Ο φόβος για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εξακολουθεί να πλανάται πάνω από τη Γαλλία και είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν ματς για το Euro 2016 κεκλεισμένων των θυρών.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορες μέρη του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο (μεταξύ των οποίων και στο Stade de France" κατά τη διάρκεια του φιλικού της Γαλλίας με τη Γερμανία) σόκαραν όλο τον πλανήτη και απειλούν την ομαλή διεξαγωγή του Euro 2016 που θα γίνει στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής του Euro 2016, Μάρτιν Κάλεν, υπάρχει έντονη ανησυχία μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου και για το λόγο αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξαχθούν παιχνίδια χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υπόψη μας κάποια συγκεκριμένη τρομοκρατική απειλή αλλά θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Εάν τεθεί θέμα ασφαλείας θα χρειαστεί να γίνουν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών", δήλωσε στο "BBC" ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει περίπτωση αγώνες να μετατεθούν χρονικά ή να αλλάξουν γήπεδο διεξαγωγής.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ