EURO

Ντεσάμπ: "Υποφέραμε, αλλά προκριθήκαμε"

Ντεσάμπ: "Υποφέραμε, αλλά προκριθήκαμε"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ παραδέχτηκε ότι η Γερμανία δυσκόλεψε πάρα πολύ τη Γαλλία, αλλά η σωστή διαχείριση έφερε την πρόκριση.

Οι Γάλλοι νίκησαν τους Γερμανούς με 2-0 στον ημιτελικό του Euro 2016 και πλην της προσπάθειας τους, συμβολή είχε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ με την τακτική του. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1998, μίλησε για την πρόκριση στον τελικό και αναγνώρισε την ποιότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντεσάμπ:

"Υπάρχει χαρά, περηφάνια. Το ματς ηταν σκληρό, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, την παγκόσμια πρωταθλητρια. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, γιατί η Γερμανία διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Αλλά, εμείς δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και τους εξουδετερώσαμε. Όταν είχαν την κατοχή της μπάλας και έκαναν επιθέσεις, τους εμποδίσαμε να κάνουν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, διαχειριστήκαμε καλύτερα την κατάσταση. Πετύχαμε τα γκολ και αντέξαμε την πίεση στα τελευταία λεπτά. Υποφέραμε, αλλά προκριθήκαμε. Είναι σπουδαίο, φανταστικό. Ο τελικός είναι σε 3 μέρες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, που μας στήριξαν. Πίστευα στους παίκτες μου και με δικαώνουν. Αυτή η νίκη είναι η ιστορία τους".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ