EURO

Ντεσάμπ: "Να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία"

Ντεσάμπ: "Να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία"

Η Γερμανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, με τον Γάλλο να τονίζει πάντως ότι η Γαλλία θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση.

"Ουδείς μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία αλλά εμείς μπορούμε να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο. Η σελίδα είναι λευκή και περιμένει μόνο εμάς. Αυτό που μετράει είναι αυτό που θα συμβεί την Πέμπτη.

Οι παίκτες μου θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς, θα χρειαστεί επίσης και η βοήθεια του κόσμου. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και θα δώσουμε το μάξιμουμ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (6/7) ενόψει του ημιτελικού στο "Velodrome" ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, και πρόσθεσε:

Ντεσάμπ: "Να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία"

"Περιμένω μία ισορροπημένη αναμέτρηση. Έχουν συνηθίσει να έχουν την κατοχή της μπάλας, εμείς από την πλευρά μας όμως δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πώς θα αμυνθούμε και θα παίξουμε με αντεπιθέσεις.

Η Γερμανία δεν είναι τυχαία παγκόσμια πρωταθλήτρια και έχει αποδείξει την αξία της και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα". Κλείνοντας την αναφορά του για το παιχνίδι, ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με τους "τρικολόρ" την εποχή που ήταν παίκτης (1998, 2000), δήλωσε: "Θέλαμε πάρα πολύ να βρεθούμε εδώ, στον ημιτελικό.

Το κοινό θα μας υποστηρίξει όπως πάντα. Θα έχουμε την ανάγκη των φιλάθλων μας επειδή θα είναι ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ