EURO

Ντελ Μπόσκε: "Μου ζήτησε συγγνώμη ο Πέδρο"

Ντελ Μπόσκε: "Μου ζήτησε συγγνώμη ο Πέδρο"

Ο Πέδρο ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει για τις επίμαχες δηλώσεις του, αν και τόνισε πως είναι ευγνώμων στον Ντελ Μπόσκε, ο οποίος υποστήριξε πως ο άσος της Τσέλσι μίλησε μαζί του και του ζήτησε συγγνώμη.

Αναστάτωση προκάλεσε στη "ρόχα" ο Πέδρο Ροντρίγκεθ, όταν εξέφρασε με άκομψο τρόπο τη δυσαρέσκειά του, υποστηρίζοντας πως του είναι δύσκολο να παραμείνει στην αποστολή, απλά για να βρίσκεται σε αυτή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της "Marca", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αρχικά υποστήριξε πως ο 28χρονος άσος μίλησε μαζί του και του ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του.

"Με εξέπληξε, αλλά είναι καλύτερο το παιδί να μιλήσει, να εξηγηθεί. Μίλησα με αυτόν (σ.σ Πέδρο), μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν ήθελε να μειώσει κανέναν. Δεν θα κάνω αλλαγές, απέναντι στην Κροατία, έχω αποφασίσει λίγο-πολύ την ενδεκάδα, θα παίζουν αυτοί που νομίζουμε εμείς, αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Η εθνική είναι μια οικογένεια, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και αυτό δεν θα μας αναστατώσει. Δεν πιστεύω ότι αυτό θα χαλάσει το κλίμα, αν κι όταν βγάζουμε την ενδεκάδα υπάρχουν 12 που δεν παίζουν κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριβές".

Ωστόσο, λίγο αργότερα κατά τη συνέντευξη Τύπου της "ρόχα", ο Πέδρο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τα όσα είπε, ότι αυτά δεν συνιστούν επίθεση προς τον προπονητή του, για τον οποίον εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και πως εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους θα το κάνει. Παράλληλα, εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος καθώς ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην εθνική ανεξάρτητα από το εάν θα παίξει ή όχι, στη συνέχεια:

"Δεν έχω μετανιώσει, μίλησα με τον Ντελ Μπόσκε, δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια, αν και είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ. Είμαι έξι χρόνια με την εθνική Ισπανίας, δεν ήταν επίθεση απέναντι στον προπονητή, αλλά εάν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους θα το κάνω. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και το καταλαβαίνουν, το σημαντικό είναι η ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τον Ντελ Μπόσκε γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα κατακτήσει ούτε Μουντιάλ, ούτε Euro. Αν κάποιος ενοχλήθηκε ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν κάτι για να γίνει τόσο μεγάλο θέμα

Θέλω να παίζω, όπως όλος ο κόσμος. Χωρίς αυτή τη φιλοδοξία, δεν θα ήμασταν εδώ. Καλύτερα στο γήπεδο, από να μην έχω συμμετοχή. Αλλά, είμαι χαρούμενος εδώ, ανεξάρτητα από το εάν παίξω ένα λεπτό η κανένα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα.".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ