EURO

Ντάρνταϊ: "Θα μαζέψει πολλούς βαθμούς η Ελλάδα"

Ντάρνταϊ: "Θα μαζέψει πολλούς βαθμούς η Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Πολ Ντάρνταϊ χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό που πήρε η Ουγγαρία, τονίζοντας ότι με εμφανίσεις όπως αυτή στη Βουδαπέστη η Εθνική Ελλάδας θα πάρει αρκετούς βαθμούς στα επόμενα ματς των προκριματικών.

Η Ουγγαρία δέχτηκε αρκετή πίεση από την Εθνική Ελλάδας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κατάφερε να "αντέξει" και να πάρει την πολύτιμη "λευκή" ισοπαλία , αποτέλεσμα που την καθιστάι φαβορί για την κατάληψη της 3ης θέσης του ομίλου (οδηγεί σε μπαράζ).

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ο τεχνικός των Μαγυάρων Πολ Ντάρνταϊ στάθηκε σε αυτό το προβάδισμα που έχει η ομάδα του ενώ αναφορικά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξέφρασε την εκτίμηση πως αν συνεχίσει έτσι θα μαζέψει αρκετούς βαθμούς στη συνέχεια της προκριματικής φάσης.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά. Για τα πρώτα δέκα λεπτά, φαινόταν ότι είχαμε πίεση από τις προσδοκίες που υπήρχαν. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ", δήλωσε αρχικά ο 39χρονος τεχνικός και συνέχισε:

"Δεν ήμασταν καλοί ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο τέλος. Δουλέψαμε σκληρά και η ελληνική ομάδα ήταν πολύ δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι θα μαζέψουν πολλούς βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια, αν παίξουν όπως έπαιξαν απόψε.

Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες. Κάναμε τρεις, τέσσερις, πέντε πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είναι περισσότερες αν η τελική μας πάσα ήταν μεγαλύτερης ακριβείας. Είμαστε στο σωστό δρόμο και αυτός μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύ σημαντικός βαθμός.

Έχουμε προβάδισμα τεσσάρων πόντων από τη Φινλανδία και παίζουμε στο Ελσίνκι τον Ιούνιο, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν νικήσουμε εκεί, μεγαλώνει η διαφορά. Είμαστε, όμως, στα μέσα του γκρουπ και είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος".

Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0 (highlights)

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ