EURO

Νανί: "Δεν παίζουμε όπως η Ελλάδα"

Νανί: "Δεν παίζουμε όπως η Ελλάδα"

Η Πορτογαλία έπαιξε βαρετά με την Κροατία, αλλά προκρίθηκε, με πολλούς να παροιμοιάζουν την ομάδα του Φερνάντο Σάντος με την Ελλάδα του Euro 2004. Ωστόσο, ο Νανί έχει διαφορετική άποψη.

Η Εθνική Ελλάδας και η κατάκτηση του Euro 2004 ξυπνά "εφιάλτες" στους Πορτογάλους σε κάθε ευκαιρία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2016, αλλά απογοήτευσε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε απέναντι στην Κροατία, για τη φάση των "16", με του Ίβηρες να συγκρίνονται με την Εθνική Ελλάδας του 2004.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 29χρονο διεθνή Πορτογάλο άσο, Νανί, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει καν να ακούει για τέτοιες συγκρίσεις.

"Δεν βλέπω ομοιότητες με την Ελλάδα. Παίξαμε τέσσερα ματς και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο, συγκρίσιμο με αυτό της Ελλάδας. Κάναμε καλά ματς, προσφέραμε καλό θέαμα απέναντι στην Ουγγαρία με πολλά γκολ, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ένα στόχο και εάν για να τον πετύχουμε πρέπει να αφήσουμε το καλό παιχνίδι, θα το κάνουμε. Πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής θα ήθελαν να παίζουμε πάντα καλά.

Να σκοράρουμε, να δίνουν χαρά στους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν πάντα θέαμα. Αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Σχεδόν όλες οι εθνικές ομάδες, σκοράρουν λίγο. Η Ισπανία και το Βέλγιο σκόραραν τέσσερα γκολ, η Γερμανία τρία. Αλλά είναι σπάνιο αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο επόμενο ματς δεν μπορούμε να βάλουμε πολλά γκολ. Έχουμε παίκτες με ικανότητα να σκοράρουν".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ