EURO

Μπλάζεβιτς: "Αγοράζουν παιχνίδια οι Πορτογάλοι"

Μπλάζεβιτς: "Αγοράζουν παιχνίδια οι Πορτογάλοι"
Μπλάζεβιτς

Η Κροατία αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/6) την Πορτογαλία και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Τσίρο Μπλάζεβιτς, ξέσπασε κατά των Ιβήρων. "Θα είμαι πάντα εναντίον τους γιατί αγοράζουν παιχνίδια".

Επίθεση σε βάρος των Πορτογάλων εξαπέλυσε ο Τσίρο Μπλάζεβιτς. Ο 81 ετών προπονητής που πέρασε κατά το παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (25/6) με τους Ίβηρες, στο πλαίσιο των "16" του Euro και υποστήριξε ότι δεν τους τρέφει καμία συμπάθεια.

"Θα τους νικήσουμε εύκολα" είπε ο Μπλάζεβιτς και όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέφερε: "Είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του Euro...". Ο Μπλάζεβιτς πρόσθεσε: "Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι Πορτογάλοι. Πάντα θα είμαι εναντίον τους για προσωπικούς λόγους".

Όταν του ζητήθηκε να αναλύσει ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι, ξεκαθάρισε: " Γιατί αγοράζουν παιχνίδια. Το 1982 ήμουν στον πάγκο της Ντίναμο και παίζαμε με τη Σπόρτινγκ, η οποία αγόρασε το ματς. Στα playoffs του Euro 2012 αγόρασαν το ματς με τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη. Αυτά που λέω είναι αλήθειες και με πληγώνουν".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ