EURO

Μπενιάμινσεν: Εργάτης στο γήπεδο και στη ζωή

Μπενιάμινσεν: Εργάτης στο γήπεδο και στη ζωή

Ο Φρόντι Μπενιάμινσεν, ο οποίος είναι αρχηγός στα Νησιά Φερόε και παίζει μπάλα στην HB Torshvan από το 2008, είναι ξυλουργός και δουλεύει στις οικοδομές. Δείτε τον στην δημόσια τηλεόραση της πατρίδας του (VIDEO).

Διάγει το 37ο έτος της ηλικίας του και αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας που πέτυχε το απόλυτο θαύμα στο Καραϊσκάκη και δημιούργησε ανυπολόγιστους κραδασμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Φρόντι Μπενιάμινσεν, αγωνίζεται στην HB Torshvan από το 2008 και σε 181 συμμετοχές μετράει 65 γκολ, αν και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος.

Όπως όλοι οι παίκτες που παίζουν στα Νησιά Φερόε, έτσι και αυτός δεν βιοπορίζεται από το ποδόσφαιρο. Μπορεί να ήταν από εκείνους που έβαλαν "ταφόπλακα" στα όνειρα της Εθνικής για απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO 2016, αλλά για τον ίδιο η επόμενη μέρα του αγώνα θα τον έβλεπε στην δουλειά του.

Ο 37χρονος είναι εργάτης, δουλεύει σε οικοδομές ως ξυλουργός, αλλά επίσης κουβαλάει σίδερα, παίρνει μέτρα και όταν σχολάει, βάζει τα ποδοσφαιρικά και πάει για προπόνηση. Ο ίδιος μίλησε στην δημόσια τηλεόραση της χώρας του για την ζωή του έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε το σχετικό βίντεο με τον Φρόντι Μπενιάμινσεν, έναν ακούραστο εργάτη μέσα και έξω από το χορτάρι.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ