EURO

Μπέιλ: "Δεν ήταν γραφτό"

Μπέιλ: "Δεν ήταν γραφτό"

Απλά δεν ήταν γραφτό στην πρώτη της συμμετοχή σε Euro η Ουαλία να παίξει στον τελικό, σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος χαρακτήρισε "γεννημένο σκόρερ" τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά την ήττα-αποκλεισμό της Ουαλίας από την Πορτογαλία χαρακτήρισε "γεννημένο σκόρερ" τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τόνισε την υπερηφάνεια των Ουαλών και η πρόκριση στον τελικό απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει.

"Μας μπλόκαραν καλά. Ελαχιστοποίησαν τις ευκαιρίες μας και δίκαια προκρίθηκαν. Δεν μετανιώνουμε για τίποτα. Είμαστε υπερήφανος λαός και υπερήφανοι για αυτό που πετύχαμε. Προφανώς θέλαμε να πάμε τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει", τόνισε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είναι δύσκολο να αναλύσεις τώρα κάτι με την απογοήτευση που έχουμε. Πάνω από όλα είμαστε υπερήφανοι. Τα δώσαμε όλα στο γήπεδο, προσπαθήσαμε να απολαύσουμε το τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη, ήταν φανταστικοί".

"Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση, πέτυχαν το πρώτο γκολ και στάθηκαν τυχεροί στο δεύτερο. Προσπαθήσαμε σκληρά να επιστρέψουμε στο ματς. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και λυπόμαστε που δεν είμαστε στον τελικό, αλλά τα δώσαμε όλα".

Για τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέφερε: "Είναι γεννημένος σκόρερ και το έκανε ξανά απόψε. Δεν έχει να κάνει με αυτούς, αλλά με εμάς. Απογοητευτήκαμε, αλλά θα βρούμε τον εαυτό μας. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ