EURO

Μπέιλ: "Δεν είναι ματς Μπέιλ - Κριστιάνο"

Μπέιλ: "Δεν είναι ματς Μπέιλ - Κριστιάνο"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλησε να διαχωρίσει τον ημιτελικό των εθνικών Ουαλίας και Πορτογαλίας από τη μάχη με τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί στο ματς ο Πέπε, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πορτογαλία και Ουαλία αναμετρώνται στις 6 Ιουλίου, στη Λιόν για τον πρώτο ημιτελικό του Euro 2016, με τον αστέρα της δευτέρης, Γκάρεθ Μπέιλ, να θέλει να διαχωρίσει την αναμέτρηση από την προσωπική του μονομαχία με τον αστέρα της πρώτης και συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Δεν είναι ματς του Μπέιλ κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά της Ουαλίας κόντρα στην Πορτογαλία. Ο Ρονάλντο είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής, το απολαμβάνουμε όταν παίζουμε μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο καθένας θα υπερασπιστεί την ομάδα του, η οποία πρέπει να νικήσει. Δεν μπορούμε να φοβόμαστε την Πορτογαλία. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να κάνουμε ο,τι κάναμε μέχρι εδώ για να νικήσουμε το ματς. Μακάρι να παίξει ο Πέπε, είναι μεγάλος παίκτης, εξαιρετική προσωπικότητα και πάντα με βοηθούσε. Θα ήθελα πραγματικά να παίξει", υποστήριξε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ