EURO

Μίλερ: "Προτιμώ την επιτυχία από τα γκολ"

Germany's Thomas Muller sees is penalty saved by Italy goalkeeper Gianluigi Buffon in the shoot-out
Germany's Thomas Muller sees is penalty saved by Italy goalkeeper Gianluigi Buffon in the shoot-out EMPICS SPORTS PHOTOGRAPHY LTD.

Ο Τόμας Μίλερ βαρέθηκε να απαντάει σε ερωτήσεις για τους λόγους που δεν σκοράρει και τόνισε πως προτιμά τους τίτλους από τα γκολ.

Οι Γερμανοί περίμεναν από εκείνον να οδηγήσει επιθετικά την Εθνική ομάδα της χώρας τους, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Ο Μίλερ είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει στα πέντε ματς που έχει συμμετάσχει αλλά δεν το έχει κάνει.

Έτσι, έχει ερωτηθεί αρκετές φορές για αυτό από τους εκπροσώπους του Τύπου για το εάν του λείπει το γκολ.

Αυτή τη φορά όμως δεν άντεξε και έδωσε μία αποστομωτική απάντηση: "Τα γκολ δεν είναι το καύσιμο μου. Μπορεί να είναι η βαφή για να δείχνει ωραίο το αμάξι μου εξωτερικά, αλλά το καύσιμο μου είναι η δίψα ου για επιτυχία. Σίγουρα μου αρέσει να σκοράρω, όμως στη Νότια Αφρική ολοκλήρωσα το Παγκοσμιο Κύπελλο ως πρώτος σκόρερ, έλειψα στον ημιτελικό και πήγαμε... σπίτι μας.

Απόλαυσα την εμπειρία μου στη Βραζιλία περισσότερο. Το να σκοράρω τώρα σίγουρα θα με βοηθήσει αφού δεν θα πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις για ποιο λόγο δεν σκοράρω" ήταν η απάντηση που έδωσε ο Μίλερ σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ