EURO

Μίλερ: "Δεν θα κλάψει η Γερμανία το Σάββατο"

Μίλερ: "Δεν θα κλάψει η Γερμανία το Σάββατο"

Ο Τόμας Μίλερ πέταξε το γάντι στην Ιταλία ενόψει του προημιτελικού στο Μπορντό, τονίζοντας πως σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον ημιτελικό του 2012 αυτή τη φορά δεν θα είναι εκείνος που θα κλάψει στο φινάλε.

Τέσσερα χρόνια και λίγες ημέρες μετά τον χαμένο ημιτελικό του 2012 από την Ιταλία (1-2) η Γερμανία συναντάει ξανά στο δρόμο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τη "σκουάντρα ατζούρα" και στόχος όλων των μελών της είναι να πάρουν εκδίκηση και να σφραγίσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Η αισιοδοξία για επικράτηση είναι πάντως διάχυτη στο στρατόπεδο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, με τις σημερινές δηλώσεις του Τόμας Μίλερ να είναι χαρακτηριστικές:

"Αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τέτοιες προκλήσεις και νοκ-άουτ ματς. Η άμυνά μας είναι συμπαγής και υπάρχει ενότητα στην ομάδα. Συνεπώς ο προημιτελικός δεν θα είναι για μας το τελευταίο παιχνίδι στη διοργάνωση.

Το 2012 έμεινα πολύ απογοητευμένος αφού χάσαμε και εγώ μπήκα στο ματς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εκείνα όμως τα δάκρυα δεν πρέπει να είναι ντροπή, από τη στιγμή μάλιστα που στο 2016 δεν θα υπάρχουν δάκρυα για μας.

Μίλερ: "Δεν θα κλάψει η Γερμανία το Σάββατο"

Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να προκριθούμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μιλούν για την άμυνα της Ιταλίας που στηρίζεται στους παίκτες της Γιουβέντους αλλά δεν είναι απόρθητη η άμυνά τους.

Το Euro έχει αποδείξει πως όλες οι άμυνες έχουν ευάλωτα σημεία και αυτό ισχύει και για την ιταλική", τόνισε στην "Bild" ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου", ενώ από την πλευρά του ο Μάριο Γκόμεθ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου:

"Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει ένα καλό τουρνουά και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Θα είναι ένα ξεχωριστό και συγκλονιστικό παιχνίδι".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ